Veelgestelde vragen

Zijn er nog vragen? Vast! Misschien vind je hieronder jouw antwoord?
Staat jouw vraag of antwoord hier niet tussen? Neem dan contact op met Kobalt.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Wij doneren 10% van jouw bestelling aan het goede doel. De organisatie die in de huidige corona-crisis bijzonder belangrijk is. En een steuntje in de rug aan al het hardwerkende zorgpersoneel dus #stayathome

Ik wil een groot aantal boxen bestellen, moet ik alle ontvangers-adressen los invoeren?

Bestel je meer dan 10 Vrijmiboboxen, dan kun je in plaats van het online invoeren van de verschillende adressen een excel uploaden met de ontvanger-gegevens. Wel zo makkelijk.

Wat voor biertjes zitten er in de Vrijmiboboxen?

In de Vrijmibobox zit een selectie van bijzondere bieren van Nederlandse brouwers die niet zomaar bij elke slijter of supermarkt te vinden zijn; speciaal dus – maar wel toegankelijk.

Welke bedrijf zit achter de Vrijmibobox?

Wij zijn Kobalt, een digitaal internetbureau uit Alkmaar. “Hoe kunnen wij als Kobalt een steentje bijdragen in de Corona-crisis?” – vroegen wij ons af. Voila, daar ontstond de Vrijmibobox; een mix van steun aan het goede doel, onze expertise in online en de noodzaak van het hoog houden van de teamspirit. Het levert ons niets op in financiële zin, maar wel in de morele – en dat vinden wij anno nu belangrijker #stayconnected #staysafe

Kan ik een factuur ontvangen van mijn bestelling?

Bij elke bestelling ontvang je automatisch een factuur in je mailbox, wel zo handig.

Waarom betaal ik verzendkosten per box?

Wij verdienen als bedrijf niets op de boxen, en versturen de Vrijmibox per ontvanger ‘gewoon’ per pakketdienst. Wel zo veilig: jij hoeft de deur niet uit en de pakketdiensten werken volgens de richtlijnen van de RIVM.

Kan ik ook een Vrimibobox zonder alcohol bestellen?

Jazeker! Voor zowel de reguliere Vrijmibobox als de Vrijmibobox XL is een alcoholvrije variant te bestellen: voor elke thuiswerker de juiste box!

Kan ik een persoonlijke boodschap aan mijn thuiswerkers meesturen?

Maar natuurlijk! Bij het invoeren van de gegevens heb je de mogelijkheid om jouw persoonlijke boodschap achter te laten. Deze wordt geleverd bij de box. Er is ruimte voor 1 boodschap per bestelling.

Wat is de levertijd van de Vrijmibobox?

We verzenden op elke werkdag, dus niet in het weekend en op feestdagen! Voor 23.59 uur bestellen is de volgende dag verzenden.